افسانه مذهب جعفری
اطلاق عنوان «جعفری» بر شیعه امامیه به جهت اینکه آنان در فقه تابع مذهب امام جعفر صادق هستند و فقه آنان به امام جعفر صادق نسبت داده شده غلط و نادرست است زیرا کسانی که ادعای پیروی مذهب جعفری می کنند تابع فقه مشهور امام جعفر صادق نیستند یا تابع فقیهی نیستند که فقه جعفر را برایشان نقل کند بلکه آنها تابع هوی و هوس عده ای دروغ پرداز می باشندنویسنده : طه حامد الدلیمی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263367
كتب عشوائيه
- زندگانی امیر معاویهاین کتاب در مورد زندگانی امیر معاویه رضی الله عنه می باشد و به دفع شبهات در مورد ایشان می پردازد.
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/370153
- کارنامه امام زمانامام حسن عسکری در سال 260 هجری در سامرا بدون اینکه صاحب فرزندی شود وفات کردند. میراثش نیز بین مادرش «حدیث» و برادرش «جعفر» تقسیم شد. این پریشانی باعث شد 14 مذهب جدید به لیست مذهبهای تشیع اضافه شود. آخرین گروه که همان دوازده امامیها باشند با استدلالهای بسیار عجیبی که؛ دنیا تا روز قیامت بر گرد امامی باید بگردد، برای حسن عسکری فرزندی خیالی زائیده او را محمد نام گذاشتند، که بعدها شناسنامهاش را عوض کرده نام «مهدی» را برایش زیبندهتر دیدند، و این موجود خیالی را که وجود خارجی نداشت از دید مردم پنهان تصور کرده، امام غائب نامیدند.
نویسنده : محمد باقر سجودی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/265996
- عصمت حضرت زهرا رضی الله عنها از دیدگاه اهل سنتدر روايات به مقام و مناقب حضرت فاطمه زهرا (رضي الله عنها) تصريح شده است، نه بر عصمت آن بزرگوار؛ چه در هيچ يک از روايات به عصمت حضرت زهرا (رضي الله عنها) تصريح نشده است در اين كتاب اين موضوع را بررسي خواهيم كرد.
نویسنده : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255783
- عقیده عصمت بین امام و فقیه از دیدگاه شیعه امامیهبزرگترین تعالیم و عقاید شیعه پیرامون موضوع امامت و قضایای مربوط به آن همچون عصمت امامان و رجعت آنان بعد از غیبت دور میزند. دلیل عمده توجیهشان به این موضوع برمیگردد به تلاش آنان برای اثبات امامت علی و خلافت او بعد از پیامبر صلى الله عليه وآله وسلم و اینکه او از طریق تعیین به اسم مستحق امامت است
نویسنده : محمد احمد الخطیب
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/277145
- گفتگوهای عقلانی با شیعیان اثنی عشری منابع شیعه در میزان نقد علمیاین کتاب گفتگویی است عقلانی که عقلای شیعه را مخاطب قرار می دهند، کسانی که با عقل سلیمی که الله سبحانه و تعالی به آنها عطا نموده راه حق را از باطل تشخیص می دهند و به دنبال هوی و هوس نمی روند.
نویسنده : احمد غامدی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/286743












