راهنمايیهای ارزشمند دربارة لباس و آرايش زنان
خواهر عزيزم اين نوشته دربارة يادآوري احکام شرعي درباره لباس و آرايش است که بايد آن را رعايت نماييد، تا از دچار شدن به بسياري از ناهنجاريهاي موجود که تعداد زيادي از زنان و دختران آن را کم اهميت ميپندارند، مصون بمانيد.نویسنده : مرفت بنت كامل أسره
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1149
كتب عشوائيه
- گفتگوهای عقلانی با شیعیان اثنی عشری منابع شیعه در میزان نقد علمیاین کتاب گفتگویی است عقلانی که عقلای شیعه را مخاطب قرار می دهند، کسانی که با عقل سلیمی که الله سبحانه و تعالی به آنها عطا نموده راه حق را از باطل تشخیص می دهند و به دنبال هوی و هوس نمی روند.
نویسنده : احمد غامدی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/286743
- توحید - یکتا پرستیدر نوشتن اين کتاب - توحيد -يکتا پرستى - از منابع موثق و معتبر ائمهي بزرگوار استفاده شده، بويژه از کتابهاي شيخ الإسلام ابن تيميه، علامه ابن القيم، شيخ الإسلام محمد ابن سليمان التميمي، و شاگردان او که از پيشگامان اين دعوت مبارک بوده اند
نویسنده : صالح بن فوزان الفوزان
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255776
- حجة الله البالغهشاه ولی الله رحمه الله اثر گران سنگ علمی ـ اجتماعی خود حجت الله البالغه را به عربی نوشت است. در این کتاب صدای احیاگری و بازگشت به خلوص اولیه ی فرهنگ و علوم اسلامی، با تاکید بر قرآن و حدیث ، و نیز چاره اندیشی های اجتماعی برای حل معضلات مسلمانان در داده است... در مقدمه این کتاب می خوانیم...: بطور یقین ستون علم یقینی و رأس آنها، مبنای فنون دینی و اساسی آنها، علم حدیث است که در آن قول، فعل و تقریر افضل المرسلین ذکر میگردند، پس اینها چراغهای تاریکی و نشانههای راهنمایی مانند، ماه درخشنده شب چهارده هستند، هرکسی به آنها گردن نهد و حفظ نماید، به رشد و هدایت رسیده به خیر کثیر نایل میگردد، و هرکسی روگردانی و اعراض نماید گمراه شده، در ورطه هلاکت میافتد و به جز ناامیدی و خسران چیزی گیرش نمیآید، زیرا آن حضرت صلى الله عليه وآله وسلم مردم را به امر، نهی، انذار، تبشیر، پند و امثالی بیدار نموده است که آنها مانند قرآن و یا بیش از آن هستند، و این علم طبقاتی، و اهل آن بین هم درجاتی دارند، و برای آن پوستهای که در داخلش مغز، و صدفی است که اندرون آن مروارید، وجود دارد.
نویسنده : شاه ولی الله دهلوی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/321761
- خداشناسى براى خرد سالاناگر انسان مسلمان خدا را نشناسد و براى شناخت آن تلاش و جستجو نكند، نمىداند چه كسى او را آفريده، و چه كسى آسمانها و زمين را خلق نموده، پيامبران از سوى چه كسى براى راهنمائى مردم مبعوث شده اند، و ندانستن اينها باعث مىشود كه روز قيامت از جملهء جهنميان باشد
نویسنده : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/681
- طب القلوب - آسیب شناسی شخصیت انساناین کتاب در واقع راهنمای نجات از مرگ معنوی می باشد و برای درمان بیماری های درونی مثل حسد و حقد و کینه می باشد.
نویسنده : ابن قيم الجوزية
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/320631












