قرآن كريم » فارسى » کتابها » 99 سوال وجواب در عقيده

  • 99 سوال وجواب در عقيده

    -

    نویسنده : قريب الله مطيع

    مراجعه : محمد هشام أبو صلاح طاهري

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1111

    تحميل :99 سوال وجواب در عقيده

كتب عشوائيه

  • استخاره در پرتو رهنمودهای پیامبرامروزه فال حافظ و فال قهوه و استخاره‌گرفتن با قرآن از شیوه‌های متداول در میان مردم است. بدیهی است که این شیوه‌ها نمی‌توانند سرنوشت ما را رقم بزنند و یا ما را نسبت به وضعیت تصمیمی که گرفته ایم و آگاه سازند. بهترین شیوه‌ای که از پیامبر صلی الله علیه وسلم در این خصوص به ثبوت رسیده، استخاره است. براساس احادیثی که از پیامبر نقل شده، در این مورد نیز اتفاق خاصی نمی‌افتد و تنها کاری که بنده می‌کند، این است که از خداوند می‌خواهد در تصمیمی که گرفته او را به سمت خیر هدایت کند و اگر سرانجام تصمیم او به بدی ختم می‌شود، او را از این تصمیم باز دارد.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316341

    تحميل :استخاره در پرتو رهنمودهای پیامبراستخاره در پرتو رهنمودهای پیامبر

  • آل رسول الله و اولیای اواین مبحثی است که اصل آن از کتاب منهاج السنة النبویة گرد آورده‏ شده کتابی که به بیان موضع اهل سنت و شیعه درباره عقاید آل رسول الله و اولیاءو فضیلت‏ها و فقه و فقهای آنان، و اصول فقه شیعه و فقه آنان می‏پردازد.

    نویسنده : محمد بن عبد الرحمن بن قاسم

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/256052

    تحميل :آل رسول الله و اولیای اوآل رسول الله و اولیای او

  • گناه و آثار شوم آن در زندگى امت از قرآن و سنتهنگامی که جان و نفس، شما را به گناه کردن فراخواند، و به انجام آن فکر کردی و در دل تصمیم به ارتکاب آن گرفتی، مطالبی که درباره شوم بودن گناه و عاقبت آن – که در ضمن این رساله می‌آید – را بخوانید، و عظمت آفریدگار و فضلش بر خویش را به یاد آورید، خدای که نعمت سلامتی و عافیت را به شما عطا کرده است، و اگر این نعمت‌ها نبودند نمی‌توانستی گناه انجام بدهی

    نویسنده : عبد الله بن محمد السدحان

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/57990

    تحميل :گناه و آثار شوم آن در زندگى امت از قرآن و سنتگناه و آثار شوم آن در زندگى امت از قرآن و سنت

  • شیعه و اهل بیتشیعه مذهب حقیقی و عقاید واقعی شان را نمی‌شناسند. آنها نسبت به حقيقت مذهبي كه به آن معتقدند و آن را به ارث برده اند، در جهل كامل و غفلت عميق به سر می‌برند و با نام دوستي اهل بيت پيامبر صلی الله علیه وآله وسلم فريب خورده اند. آنان حتي اهل بيت را نمی‌شناسند؛ چون شیعیان، منظورشان از اهل بيت، اهل بيت پيامبر نيست بلكه در پس اين كلمات، اهل بيت علي رضی الله عنه را در نظر دارند نه اهل بيت پيامبر را. حتي تمام فرزندان علي را جزو اهل بيت نمي‌دانند با این كه فاطمه، دختر پيامبر آنها را به دنيا آورده است. پس در واقع منظورشان از اهل بيت، کسانی است كه تعدادشان كمتر از انگشتان يك دست است؛ همچنان كه خواننده در این کتاب خواهد دید. نویسنده اين كتاب را براي اين فريب خوردگان شیعه نوشته است؛ ‌همان كساني كه حقيقت شيعه و اصل عقايد آنها را نمي‌شناسند؛ تا شاید خداوند آنها را توفیق دهد و به راه راست باز گردند و بفهمند كه اهل بيت پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم و حتي اهل بيت علي رضی الله عنهم موافق شيعه و عقايد آنها نيستند.

    نویسنده : إحسان إلهي ظهير

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/321757

    تحميل :شیعه و اهل بیتشیعه و اهل بیت

  • مختصرى از مناسك و راهنماى حج-

    نویسنده : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/679

    تحميل :مختصرى از مناسك و راهنماى حجمختصرى از مناسك و راهنماى حج

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share