قرآن كريم » فارسى » کتابها » زيارت از ديدگاه أئمه عليهم السلام

  • زيارت از ديدگاه أئمه عليهم السلام

    -

    نویسنده : عبد الهادي حسيني

    مترجم : زين العابدين إبراهيمي

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/695

    تحميل :زيارت از ديدگاه أئمه عليهم السلامزيارت از ديدگاه أئمه عليهم السلام

كتب عشوائيه

  • سوانح ایام - زندگینامه علامه ابوالفضل ابن الرضا برقعیعلامه برقعي در شروع از جمله ی علما ي مذهب شيعه اثنا عشري بوده و از مجتهدين اعلامشان به شمار مي رفت، ولي اخلاص، صدق و مبارزه او با بدعتها و خرافات و تمسك شديد علامه به قرآن كريم نهايت او را به طرف حق که راه رسول الله و اهل بیت و اصحاب بزرگوارشان می باشد رهبري كرد.

    نویسنده : آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی

    مراجعه : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/286279

    تحميل :سوانح ایام - زندگینامه علامه ابوالفضل ابن الرضا برقعیسوانح ایام - زندگینامه علامه ابوالفضل ابن الرضا برقعی

  • وصف بهشتسخن از بهشت برین و نعمت‌ها و راه‌رسیدن به آن برای کسانی که تقوی پیشه نموده و با جان و مال خود در راه کسب رضایت خداوند متعال می‌کوشند، و سر منزل مقصود خود را رسیدن به بهشت و جاودانه زندگی‌کردن در آن قرار داده اند، آهنگی دلنشین و روح نواز است، این بندگان مخلص خدا همواره سعی و تلاش می‌نمایند تا با عبادت و پرهیزگاری توشه‌ای برای آخرت خود فراهم سازند.

    نویسنده : أبو الحسن بن محمد الفقيه

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/282769

    تحميل :وصف بهشتوصف بهشت

  • احادیثی در فضایل خلفای راشدینصفحات تاریخ اسلام به مشیت الله تعالی بگونه ای رقم زده شد که بعد از وفات رسول الله، بهترین اصحاب او به خلافت برسند تا از اسلام نوپا در قبال اعداء الله و رسولش دفاع کنند و ایادی این معاندین را قطع نمایند. خلفای راشدین المهدیین در انجام این وظیفه خوش درخشیدند و علاوه بر جهاد با اعداء داخلی از مرتدین و مدعیان کذاب رسالت، توانستند ملک خبیث صاحب آن یدی که رساله رسول الله را پاره کرده بود را بر باد دهند و مردم مملکت فارس را از این یوغ ظلم و جور آزاد و رها سازند و تعالیم الهی اسلام را بر آنان عرضه دارند تا هر کس که خواهد از شرک مجوسی دست کشد و بر توحید اسلامی مشرف شود. و همین خلفای راشدین المهدیین بودند که در زمان خلافت آنان و به امرشان هیمنه روم فرو ریخت و همانان مسلمین را برای اسقاط بنیان حکومتها و حکام ظالم، متحد و جمع کردند تا ندای اسلام بر أسماع خلق عالم برسد تا بر آنان اختیار دیگری بنام اسلام در سعادت دنیوی و اخروی مهیا گردد.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316329

    تحميل :احادیثی در فضایل خلفای راشدیناحادیثی در فضایل خلفای راشدین

  • روش امام شافعی در اثبات عقیدهروش امام شافعی در اثبات عقیده

    نویسنده : محمد بن عبد الوهاب العقيل - محمد بن عبدالوهاب العقیل

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/258449

    تحميل :روش امام شافعی در اثبات عقیدهروش امام شافعی در اثبات عقیده

  • حالات مردم درروشنائي توحيدحالات مردم درروشنائي توحيد

    نویسنده : بشير أحمد لودى

    مترجم : محمد يوسف طالقاني

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/2265

    تحميل :حالات مردم درروشنائي توحيدحالات مردم درروشنائي توحيد

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share