قرآن كريم » فارسى » کتابها » کتاب توحید

  • کتاب توحید

    کتاب توحید

    نویسنده : محمد بن عبد الوهاب

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/253203

    تحميل :کتاب توحیدکتاب توحید

كتب عشوائيه

  • فاطمه زهرا از خود دفاع می کنداين‌ زوجين‌ خوشبخت‌ (پيامبر و خديجه‌) از تولد فاطمه‌ي‌ زهرا بسيار خوشحال‌ بودند. او دختر چهارم‌ اين‌ خانواده‌ بود، سه‌ خواهر ديگر او «زينب‌» «رُقيّه‌» و «أم‌ كلثوم‌» بودند، كه‌ همگي‌ از يك‌ مادر، آن‌ هم‌ خديجه‌ي‌ كبري‌ ـ رضي‌الله عنهاـ متولد شده‌ بودند. پيامبر عليه السلام در چهره‌ي‌ فاطمه‌ي‌ زهرا، زيبايي‌ و جمال‌، بركت‌ و سعادت‌ را مشاهده‌ نمود، او بسيار شبيه‌ پدرش‌ بود و تا آخرين‌ لحظات‌ زندگاني‌ پدر و مادرش‌، محبوب‌ترين‌ فرد نزد آنان‌ به‌ شمار مي‌آمد.

    نویسنده : ایوب گنجی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287277

    تحميل :فاطمه زهرا از خود دفاع می کندفاطمه زهرا از خود دفاع می کند

  • کشف و پاسخ شبهات در مورد حقیقت یکتاپرستیاین کتاب پاسخی است بر شبهات بدعت گزاران و کسانی که با تأویل آیات و احادیث بر اساس هوای نفس خود گمراه شده اند مولف با استفاده از قرآن کریم و سنت رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم به این شبهات دشمنان اسلام پاسخ داده است

    نویسنده : محمد بن عبد الوهاب

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/291319

    تحميل :کشف و پاسخ شبهات در مورد حقیقت یکتاپرستیکشف و پاسخ شبهات در مورد حقیقت یکتاپرستی

  • اسلام و رجعتدر اين كتاب (اسلام و رجعت) در تعقيب معرفي قسمتي از مزاياي اسلام – در ضمن بيان بعضي از خصوصيات حديث- پاره اي از اموري كه داخل در اسلام كرده‌اند كه از آن جمله مسئلة رجعت است، با عبارت‌هاي ساده كه در خور فهم هر خواننده‌اي باشد خواهم متذكر شد، ولي مسئلة (رجعت) چون باب دعاوي باطلة مردمان شياد را مفتوح كرده و چرخ مذهب سازي را، بخصوص در ايران، بكار انداخته و در عين حال لطمة بزرگي بأركان تشيع وارد آورده‌است، بيش از همه در اينجا تعقيب مي‌شود.

    نویسنده : عبد الوهاب فرید تنکابنی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287793

    تحميل :اسلام و رجعتاسلام و رجعت

  • تصحيح يك اشتباه تاريخي درباره وهابيتبی‌تردید کتاب (تصحيح خطأ تاريخي حول الوهابية) نوشتة دکتر محمد بن سعد الشویعر کتاب خوب و مفیدی است که نویسنده در آن به رد و ابطال شبهاست و افتراهای دروغین و ظالمانه‌ای که از سوی دشمنان کنیه توز اسلام به شیخ الإسلام محمد بن عبدالوهاب رحمه الله و دعوت تجدیدی‌اش نسبت داده می‌شود پرداخته است. آنان از نام (وهابیت) یا (وهبیت) سوء استفاده می‌کنند که نام فرقه‌ای از اباضیه (خوارج) است که به عبدالوهاب بن رستم نسبت داده می‌شود. در قرن دوم هجری به دشمنی با اهل سنت و مخالفت با تعالیم اسلام ظهور کرد و در شمال آفریقا انتشار یافت. مؤلف در این کتاب ثابت کرده است که نامگذاری دعوت شیخ محمد بن عبدالوهاب به وهابیت به دو دلیل اشتباه است. 1- اشتباه تاریخی. 2- اشتباه لفظی. وهابیتی که علمای اسلام مردم را از آن بر حذر داشته‌اند، در قرن دوم هجری بود، همچنین وهابیت نسبت دادن فرقه به نام پدر فرد است کاملاً اشتباه است. زیرا این کار نسبت دادن شیء به غیر اصل خودش است. همچنین توصیه می‌کنیم که این کتاب، جهت خدمت به اسلام، نشر علم شرعی و رد شبهاست و ادعاهای دشمنان دعوت شیخ محمد بن عبدالوهاب رحمه الله از سوی دوستان اعم از دعوتگران و دیگر کسانی که توانایی ترجمه آن را دارند، به زبانهای دیگر ترجمه شود. هرگاه صحت ترجمه و خالی بودن آن از اشکال محرز شود، ریاست این مرکز آماده همکاری کامل، بازنگری و کمک به چاپ ترجمه کتاب خواهد بود. از خداوند می‌خواهیم که قلب‌ها و اعمال ما را اصلاح، دینش را یاری و شعارش را چیره نماید و دشمنان اسلام را در همه جا خوار و نابود سازد. او شنوا و نزدیک است.

    نویسنده : محمد بن سعد الشويعر

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1157

    تحميل :تصحيح يك اشتباه تاريخي درباره وهابيتتصحيح يك اشتباه تاريخي درباره وهابيت

  • آل بیتاهل بیت پیغمبرصلی الله علیه وسلم شامل همسران و دختران ایشان ودامادش علی مي شود وگفته شده آل بیت پیغمبر یعنی همسرانش ومردانی که جزو خانواده اش می باشند اهل لغت گفته اند اهل الرجل خانواده مرد یعنی زنان وفرزندان ونزدیکان وی مي باشد

    نویسنده : عثمان بن محمد الخميس

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263825

    تحميل :آل بیتآل بیت